Keikkatöiden parhaimmat puolet?

Kerro, mitkä ovat keikkatöiden parhaimmat puolet ja sopiiko keikkatyö sinulle ja voita 200 euron S-ryhmän lahjakortti!

Kilpailu on voimassa 31.5.2017 asti.

Kilpailu on päättynyt.

14

Emiliao

(Ei aihetta)

Keikkatyö on rentoa, ja saa tehdä töitä niin paljon kuin jaksaa ja valita tarjotuista vuoroista vaan ne mitkä pystyy tekemään. ja plussaa myös se, että pääsee näkemään erilaisia paikkoja.

14

Katja

Kaikkea voi kokeilla, menettämättä vakityön etuuksia

Olen vakiduunissa virka-aikaan joten kakkostyönä iltaisin ja viikonloppuisin keikkahommien teki onnistuu aika hyvin ja saa kokeilla vaihtelunkin vuoksi kaikenlaista, mihin vain osaaminen ja jaksut riittää.

15

Mm

:)

Keikkatyössä hyvät puolet ovat: vapaus päättää työajoista sekä lomista.

15

nix

(Ei aihetta)

Eri paikkakunnat ja uudet ruoka- ja kahvipaikat.

15

vege

keikkatyö

sopii mulle ja on vaihtelevaa ja hauskempaa kuin tavallinen sama työpaikka

16

Sartsa

Keikkatyön edut

Ammattitaito kasvaa, kun saa työskennellä monenlaisissa työpaikoissa. Myös työn mieleikkyys säilyy vaihtuvien paikkojen takia. Sosiaalisuus ja rohkeus kasvaa. Myös pitkäjänteisyys kehittyy välillä huonon kohtelun johdosta.

15

ikuinen yökkö

keikkatyö

keikkatyöllä voi paikata hankintoja , mihin muutoin ei olisi pienipalkkaisena mahdollisuutta. lastenhoito ei järjestynyt muutoin, kuin vuorottelemalla. kaikilla ei ole ns. tukiverkostoja. keikkatyö on joustavampi vaihtoehto ja antaa mahdollisuuden osaamisen näyttöön. moni toimi ihmisen on helpompi löytää töitä myös lama aikana. pääsee myös harjaannuttamaan kielitaitoa ja nähdä muitakin toimintatapoja.

15

Pv

Keikka

Keikkatyö antaa vapautta joka tekee hyvää luovuudelle.

16

Nortzu

Parhautta!

Parasta keikkatyössä on se, että saa itse valita milloin ottaa työvuoroja, voi pitää lomia ilman että tarvitsee sumplia niitä muiden työntekijöiden kanssa sekä se, että saa valita minkälaiseen paikkaan haluaa mennä. Keikkatöitä voi tehdä moneen eri paikkaan ja vaihtaa paikkaa jos joku ei tunnu oikealta. Myöskin kaikki pankkiasiat ja terveysasemakäynnit onnistuvat paremmin kun voi ottaa vapaapäiviä keskelle viikkoa. Opiskelujen ohella myös keikkatyöt on parasta, tulee toimeen kun on töitä ja ehtii myös tehdä koulujututkin hyvin. Keikkatyö sopii minulle täydellisesti!

15

johanna

(Ei aihetta)

keikkatyötä tein opiskeluaikana mielelläni, silloin kun ei ole perhettä ja velkoja, sillä pystyy kyllä elämään

14

Hende

Keikkatyö

Keikkatyössä parasta on vaihteleva työympäristö ja työkaverit. Pääsee näkemään eri paikkojen toimintatapoja ja voi vaikuttaa itse työaikoihin ja siihen, kuinka paljon töitä on valmis tekemään.

14

Mana

Keikkatyö

Parasta on kun saa valita minne menee ja milloin töihin.

15

Minni Hiiri

keikkatyö

Keikkatyössä voi tutustua erilaisiin työpaikkoihin ja miettiä mitä heidän työtavoissaan on hyvää ja mikä huonoa. Ikävistä työkavereista pääse nopeasti eroon. Raskasta on uusi työpaikka ja uudet tavat joka päivä.

14

Lumikki

(Ei aihetta)

Keikkatöitä tehdessä työtehtävät voivat vaihtua tiuhaan, eikä työhön pääse niin helposti kyllästymään. Olen keikkatyöhistoriani aikana olen löytänyt itseni hyvinkin toisiaan eroavista tehtävistä ja saanut hienoja muistoja, mitä muistella vanhana!

16

S-P

EI henkilöstövuokrausfirmoille.

Varamiespalvelun työhaastattelija ei edes saapunut sovittuun tapaamiseemme.

Sivut