Mitä työ sinulle merkitsee?

Kerro, mitä työ sinulle merkitsee ja voita 200 euron lahjakortti lippupalvelu Ticketmasteriin!

Kilpailu on voimassa 30.11.2017 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

Osku

Työ

Se oli tärkeää. Olin 42,5 vuotta samalla työnantajalla töissä. Nyt eläkkeellä, jonka olen todellakin ansainnut.

1

KÄTKÄLÄINEN

PERUSTURVAA PERHEELLE

Työllä hankimme leivän pöytäämme, lämmön taloomme ja valon yhdessäoloomme. Työllä pohjustamme tulevaisuutta lapsillemme ja samalla vanhuuden varaa - iloa itsellemme.

0

Hobitti

Työ merkitsee minulle paljon

Työ merkitsee minulle mahdollisuutta tehdä asioita, jotka tuovat elämään iloa. Eniten työ kuitenkin merkitsee yhteiskuntakelpoisuutta, mikä jokaiselle työttömällekin olisi tärkeää. Työ merkitsee mahdollisuutta eläkkeeseen, turvattuun elämään ja sitten joskus myös eläkkeeseen.

0

piia-ellen

työtä pelkäämätön

olen ollut 40 vuotta työssäni vaan,
joten kyllä tämän työn jo osaan,
olen ahkerasti työni tehnyt,
ja samassa paikassa viihtynyt,
kun työtä pelkäämätön työtä haluaa,
sen hän myös varmasti saa.

1

Katja

Työni

Työ merkitsee ensisijaisesti elantoa, mutta koen myös ta4peelliseksi päivittäin mennä töihin ja nähdä työkavereita. Olen myös iloinen että voin sairaanhoitajana auttaa ihmisiä.

2

Ansku

Työ merkitsee

Nykyinen työni merkitsee toimeentuloa ja porukkaan kuulumista. Työympäristö ja ihmissuhteet työkavereihin ovat tärkeitä. Olen saanut vähemmänkin kivoista työpaikoista pitkäaikaisia ystäviä ja kiitän niistä tänä päivänä. Toivon pääseväni tulevaisuudessa työhön jota oikeasti haluan tehdä.

0

Marjatta

Työn merkitys - merkityksellinen työ

Työ on avain elämään, josta voi keskustella pystypäin tuttavien kanssa. Ilman työtä olen jotenkin vajaa ja huono, ilman omaa syytäni. Silti työn olisi oltava minulle merkityksellistä, muutenkin kuin toimeentulon turvaajana.

0

mike

aikuisuutta

ja vastuunkantoa perheen hyvinvoinnista

2

tuuvis

Työ merkitsee

Kyllähän se työ merkitsee paljon elämässä. Oon ollut pätkiä työttömänä ja joka kerta ensiksi on ollut lepo paikallaan, sitten on tullut vaihe kun kaapitkin on jo siivottu pariin otteeseen ja alkaa päivän rytmi olemaan vähän hukassa. Ihmissuhteet rajoittuu pienempään piiriin viikko viikolta, osin siksi että ei viitsi lähteä ulos, osin siksi että silloin kun viitsis ne kaverit joita olisi menossa tapaamaan ovat töissä.

Kun käy töissä ei myöskään tarvitse selitellä kenellekään tekemisiään tai tekemättä jättämisiään, saa loma-aikoinakin lomailla ilman huonoa omaatuntoa.

Työn teosta saa myös hyvää mieltä, onnistumista, oppimista, kontakteja ja ihmissuhteita joista osa kestää läpi elämän.

3

Petteri

Työn merkitys

Työ merkitsee minulle toimeentuloa, päivään sekä viikkoon tulee ryhtiä, kun aamulla lähtee töihin. Työ on myös sosiaalinen ympäristö ja takaa sopivan toimeentulon

2

Kurkku

Työ

Ansiotyö on minulle pakkopullaa jota joudun tekemään että saan laskut maksettua. Monesti mietin että miksi olen laittanut itseni tällaiseen jamaan. On jotenkin surullista että suurin haaveeni on päästä eläkeelle koska siihen minulla on vielä viisitoista vuottaa kurjaa hoitajantyöta jäljelle.

3

Mirsu

(Ei aihetta)

Pitää tehdä töitä, että vapaa-ajasta osaa nauttia enemmän. Työ tuo myös lisää sosiaalisia tilanteita ja taloudelliset hyödyt tietty.

1

kumpe

työn merkitys

olin muusikko ja kyllästyin valvomiseen pyrin 50v ammattikouluun ja pääsin kerkesin tehdä 15 vuotta uutta ammattia nyt olen eläkeellä kunto on hyvä vielä tekee mieli tehdä vastaavaa työtä ja olen laittanut edelliselle työnantajalle sähköpostia että voin ottaa työtä vastaan jos tarjotaan

1

Tanja

Toimeentulo

Työ merkitsee minulle toimeentuloa. Mahdollisuutta maksaa laskut ja elättää itsensä. Toki olisi mukavampaa, jos saisi työpaikan, jossa viihtyy paremmin ja mikä on juuri sitä alaa mitä rakastaa. Toivottavasti joku päivä...

2

Japetsku

mitä työ sinulle merkitsee?

Merkitsee paljon, koska silloin ku olin työtön, oli mielessä vain että kuinka vois löytää työtä, vaikka tuhansia hakemuksia kirjoitin. Nyt kun on vaki virka niin ajattelee, että vihdoin olen päässyt eteenpäin. Työttömyys maksoi mulle avioliiton ja monta vuotta nuoruudestani.

Sivut