Paras tapa palautua töistä kesälomalla?

Jaa vinkkisi ja voit voittaa Hannah Falcon 2 ‐silikonipinnoitetun kahden hengen teltan!

Kilpailu on voimassa 30.6.2018 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

joppari

Taulu

maalata maisema taulu

0

Kokenut

Eri maisemiin

Eri maisemiin lähtö parantaa töistä irrottautumista, pois arjen ympyröistä kokonaan toisiin paikkoihin on paras tapa nollata aivot.

0

Myy

(Ei aihetta)

Ehdottomasti lomalle lähtö, eli pois kotoa heti vaan

0

Lomalainen

Paras tapa unohtaa työ lomalla

Heti loman alussa kannattaa lähteä pikku matkalle tai retkelle muualle kuin kotiin tai mökille. Ajatukset vaihtuvat lomamoodiin paremmin, kun ei jää samoille kulmille pyörimään. Ja älä kyttää työsähköpostia tai tutki työpuheluita! Rentoudu ja ole hetkessä!

0

Duunari

Ikkunoiden pesu

Aina kun olen pessyt kaupungissa katutasolla ikkunoita ovat ihmiset olleet tosi kiinnostuneita puuhailustani. Välillä on mennyt tovi jutellessa. Töitä tekemällä löytyy seuraa :)

0

Ansku

Lomalta palautuminen

vähitellen,ei ajattele liiaksi että on heti alettava täysillä spurtata vaan oman jaksamisen mukaan.voi vaikka muille kertoa mitä lomala tuli tehtyä :) näin saa loma fiilistellä vielä ajatuksineen lomassa töidenkin lomassa..

0

Artzi

Jätä työt jälkeesi

Itselläni paras tapa palautua töistä, on poistua miltein heti johonkin jossa voi hyvällä omalla tunnolla lopettaa kyttäämästä puhelimen sähköpostia yms. Ei sen kummoinen paikka täydy olla, mutta jotai sellaista tekemistä ettei muista koko laitteen olemassa oloa.

1

Riitta

Luonto auttaa aina!

Lähde ulos! Metsään, merelle, järven rannalle, pellon reunaan tai tunturiin! Mihin vaan, missä voit hengittää raikasta ilmaa, nuuhkia luonnon tuoksuja ja kuunnella aitoja ääniä tai hiljaisuutta.

1

Merja

Paras tapa palautua työkuntoon!

Paras tapa unohtaa arkityö on uppoutua kesämökin kunnostamiseen. Siinä kun purkaa vanhaa ja rakentaa uutta ei työasiat ennätä edes tulla mieleen.

2

Minde42

Paras tapa palautua töistä kesälomalla?

Lähteä perheen kera ulkoilemaan luontoon. Eväät ja kalastus tarvikkeet mukaan ja hyvä mieli.

2

Esdu

Puhdistus traditio

Tee puhdistusrituaali heti lomasi alussa niin voit lomailla huoletta seuraavat viikot.
Jätä kaikki kesälomapakkaaminen viimetinkaan ja mieluiten niin että aikaa lähtöön on yksi tunti. Älä missään nimessä syö tai juo matkan aikana. Kohteessa pidä t paita päällä. Anna itikoiden syödä ja viiman purra sisuskalusi. Tämän jälkeen vaihda bikinit päälle, vietä jääkylmässä järvessä niin kauan aikaa että ainoa mielessä liikkuva sana on perkele. Tämän jälkeen oitis saunaan, syö mahtiannos, nuku kellonkierros. Aamulla taatusti on vuoden työrupeama hälvennyt mielestä. Tämä oma traditioni perustuu äärirajoilleni mistä en niin välitä. Terveisin mukavuudenhaluinen kaupunkikissa.

1

Hanna Koo

Luonnossa liikkuminen

Luontoon kävelylle joka päivä!

2

Pikku myy

(Ei aihetta)

On rentoutua

0

Dina

(Ei aihetta)

Paras tapa palautua lomasta on lähteä mökille pois normaalista arjesta. Saa unohtaa kaiken arkipäiväisen töistä muistuttavan ympäristön.

2

Wirtsu

Palautuminen

Palautumiseen tarvitaan: iso tasku, bratwurstia, SOL-kaljaa

Menet nopeasti yllättävään ja erikoiseen paikkaan, jos et muuta keksi ja esitä, että sinulla on burnout.. pääset psykiatriseen hoitoon lomaileen, eikä kukaan löydä..

Olet muutamasta viikosta pariin kuukauteen kaukana kaikesta orjuuttavasta ja ennenkaikkea velvollisuuksista hyvien ruokien äärellä..

Sivut