Oudoin kuulemasi työhaastattelukysymys?

Kerro, mikä on oudoin kuulemasi työhaastattelukysymys ja voita Polar A360 fitnessmittari!

Kilpailu on voimassa 30.9.2017 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
1

what

Luuranko kaapissa

Yrityksen toimitusjotajan kolme kovaa haastattelukysymystä:
Oletko alkoholin kohtuukäyttäjä?
Onko perheessäsi sairauksia?
Onko sinulla luurankoja kaapissa? Nyt olisi hyvä hetki kertoa niistä.

0

Jäätyminen

Lelukaupan ryhmähaastattelu

Olin vuosi sitten työhaastattelussa erääseen lelukauppaan noin kolme kuukautta kestävään jouluapulaisen työhön. Haastattelut järjestettiin noin viiden henkilön ryhmissä ja haastattelut alkoivat perinteiseen tapaan itsensä esittelyllä. Seuraavat kysymykset olivat myös loogisia työhön liittyviä kysymyksiä, kuten "Millaista on hyvä asiakaspalvelu?" ja "Miten me voimme tehostaa myyntiä täällä paikassa X?".
Kysymys, jota en ollenkaan odottanut oli haastattelun toiseksi viimeinen kysymys, joka kuului näin: "Miten suhtautuisit jos esimiehesi olisi nainen? Tekisitkö kuten hän pyytäisi sinua tekemään?". Minä olin vastausvuorossa ensimmäisenä ja koitti hetken hiljaisuus vain ihmetellen kuulinko kysymyksen varmasti oikein. Lopulta sain sanotuksi asiallisella tavalla, että esimiehen sukupuolella ei ole vaikutusta annettuihin tehtäviin. Selvennykseksi vielä, että haastattelija oli mies ja haastattelun sihteerinä toimi nainen. Vieläkin mietin, miksi tämä kysymys oli haastattelussa...

0

Arvokas

Arvot kunniaan

Hämmästyin todella hakiessani töitä eräästä firmasta, kun haastattelija kysyi: "Mitkä ovat 3 tärkeintä arvoasi?"
Yleensä mielestäni yrityksillä on arvot ja henkilöillä periaatteet, mutta ilmeisesti ne periaatteet ovat sitten nykyisin arvoja? Edellisestä työnhausta on yli 20v. joten en ollut kuullut moista ennen.

1

outo

työhönotossa kysytty

Ensin haastattelija kysyi syntymäpaikkaani, kun hän kuuli sen hän alkoi kertoa samalla paikkakunnalla tapahtuneesta kirkkoherran ja rippilapsen lähentymisestä, tämä oli tapahtunut ennen syntymääni...?

0

Ydinfysiikkaako

Oudin kuulemani kysymys työhaastattelussa

-minkä suprvoiman haluaisit jos saisit päättää
-mitä miehesi tekee
-onko kaikki lapset saman miehen kanssa
-kukahoitaa lapsia jos sairastuvat
-onko auto omasi
-koetko olevasi ylikoulutettu tähän tehtävään
-ym.ym. ym.

Tässä samalla muutama syy miksi en hakenut enää koskaan rekryfirmojen kautta töitä!

0

Kaikenlaista

(Ei aihetta)

Perhesuhteet? Ja tästä seuraava: Missä miehesi on töissä ja mitä hän tekee työkseen? Missä tapasitte?

0

Mika

Outoa kysymystä

Hain töitä ostajana teollisuudessa ja kovin olivat kiinnostuneita (kaksi lihavaa setää), että paljonko juoksen coopperissa? Toinen outous samasta haastattelusta, että onko lapsia suunnitelmissa (eihän ole)?

1

Varpaat

(Ei aihetta)

Haittaako sinua, kun täällä toimistolla osa henkilöistä saattaa liikkua paljain varpain. Kyseessä IT-alan työpaikka.

1

Hilli

Työpaikkahaastattelu

Olen 40-vuotias pitkän laatukokemuksen omaava nainen ja eräässä työpaikkahaastattelussa yrityksessä, joka kertoo itsestään mm. näin: Interaktiivisia tuotteita sisältävän mallistomme ansiosta olemme edelläkävijä digiajan leikki- ja liikuntaratkaisuihin.
Minulta kysyttiin miten voin työskennellä näiden tuotteiden parissa ellei minulla ole omia lapsia?

3

NeitiE

Pikku pankiikki

Suuren firman johtaja kysyi vuosia sitten nuorelta minältä 19v "Mitä mielestäsi kustannustietoisuus tarkoittaisi työnkuvassasi?" Panikoin niin että vastasin vain; Säästämällä kopiopaperia!

5

Oodi ilolle

Tekninen koordinoija

"Onko lapsiluku täynnä?"

3

boatsman

Haastattelu

Nuori haastattelija kysyi: Pärjäänkö ikäni takia yrityksen vaativassa tehtävässä? Katsoin häntä silmiin ja sanoin, että minulla ja Yhdysvaltojen presidentillä Barak Obamalla on 8 päivää ikäeroa (Obama oli tuolloin presidenttinä) ja jatkoin kysymällä kuinka vaativia tehtävät oikein ovat. Kysymys oli myynnistä pienessä yrityksessä. Haastattelija ymmärsi v....luni. En saanut paikkaa.

2

jameva

Oudoin työhaastattelukysymys

Oikeastaan en ole saanut outoja kysymyksiä omasta mielestni. Voi olla tietenkin, että olen niin avarakatseinen etten herkästi suhtaudu mihinkään kysymykseen oudoksuen

5

Annukka

Outo työhaastattelukysymys

Haastattelussa kysyttiin millaisen ihmisen kanssa et missään nimessä haluaisi tehdä yhdessä työtä /olla työparina?

3

tpy

Kotieläimet

Lehtitalo etsi ilmoitusmyyjää. Naiskolmikko haastatteli minua ja yksi oudoin kysymys oli se, että onko minulla lemmikkieläimiä. Toimiston kaikilla työntekijöillä (kaikki naisia) oli joko lemmikki tai hoitohevonen tms. ja se tuntui olevan "kuuma peruna" kysymyslistalla, kahvipöytäkeskustelun aiheet kaiketi päivittäin. En tiedä oliko sillä, että minulla ei ole lemmikkejä (allergiaperhe) mitään vaikutusta, toisaalta, tänä päivänä olen ihan tyytyväinen etten päässyt sinne töihin.

Sivut